ÖZLEM KALKAN ERANUS

ERENUS’UN “DÜNDEN KALANLAR”I ADANA’ da 
SEFA ULUKAN SANAT GALERİSİNDE


Özlem Kalkan Erenus, 9. kişisel sergisinde, “Dünden Kalanlar” serisinden çalışmalarını 01 – 21 Nisan 2006 tarihleri arasında Adana’da, Fotografya Sefa Ulukan Sanat Galerisi’nde sergiledi.

Bugüne kadar çeşitli fotoğraf sergileri düzenlenen galeride ilk kez bir resim sergisine yer veren Ulukan sergi hakkında şunları söyledi:

"Erenus'la Romanya'da düzenlenen Uluslararası Arad Bienali’nde bir araya geldik. İki Türk sanatçı olarak eserlerimiz yan yana sergilendi ve eminim her iki sanat dalında da ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Erenus’un çalışmalarındaki sadeliği, doğal malzeme seçimini ve düzenlemelerini etkili buldum. Yapıtlarında grafiksel bir anlatım öne çıkmakla beraber, farklı teknikleri özgün bir biçimde bir arada kullanarak etkiyi arttırıyor. Erenus’un yurt dışında da başarılar kazanmış çalışmalarını, Adana'da sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyorum."

Erenus sergide, tuval üzerine karışık malzeme ile uyguladığı portre ve masklardan oluşan “Dünden Kalanlar” serisinden, 73 parça tuval ile oluşturduğu düzenlemelere yer verecek.


 Sergi 1 -21 Nisan 2006  tarihleri arasında gerçekleşti.















SONRAKİ
« Prev Post
ÖNCEKİ
SONRAKİ YAZI »

KONU İLE İLGİLİ YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment